Als ik een project op me neem, dan ga ik er vol voor.”

Chris is begonnen als werkstudent bij FProfs vanuit een brede wetenschappelijke achtergrond met juridische en natuurwetenschappelijke studies, maar ondertussen draait hij mee als adviseur bij verschillende projecten. Door zijn werkervaring als docent heeft hij snel door wanneer mensen zaken niet begrijpen, en dat niet durven te uiten. Bovendien is hij in staat om concepten simpel uit te leggen en zo het moeilijk te begrijpen voor een ander vatbaar maakt.

Daarnaast ligt de toegevoegde waarde van Chris in het waarborgen van het proces. Over onze tak van consultancy hangt helaas een negatief vooroordeel; niet poetsen, maar lullen. Voor de klanten waarvoor Chris zich inzet, is het tegenovergestelde waar. Bij verschillende projecten, zowel in binnen- als buitenland, zorgt Chris er voor dat men duidelijke afspraken met zichzelf maakt, en deze vervolgens ook nakomt. Het is voor echte verandering noodzakelijk dat iedereen zich committeert, en Chris zorgt ervoor dat deze commitment blijft bestaan.

Tot slot is Chris gewoonweg ook een enorm sociaal mens, die houdt van anderen om zich heen. Hij gedijt goed in grote groepen en kan goed levellen met vrijwel iedereen. Af en toe een beetje ‘tongue-in-cheek ‘ studentikoos, radicaal openhartig en eerlijk, maar altijd professioneel. Precies zoals wij dat doen.

cjg@fprofs.com
+31 (0) 6 83 03 23 80