De Vonk overbrengen.”

Claudia is verbindend en energiek. Zij wil graag het verschil maken voor organisaties die duurzaam willen groeien. Het nog beter willen doen voor de klant en medewerker. Met een frisse blik van buiten ziet ze snel wat een organisatie nodigt heeft. Ze is analytisch en strategisch sterk. Heeft ervaring met missie, visie en strategie trajecten. Met doorvertaling naar tactisch en operationeel niveau. Claudia motiveert en inspireert mensen op alle niveau’s in de organisatie. Ze wil graag de Vonk overbrengen naar uw organisatie.

Organisaties verder op weg helpen in de publiek-private sector. Nationaal en internationaal. Claudia heeft met haar Economische achtergrond veel ervaring in (interim) directeurs- en bestuursfuncties in de dienstverlenende sector, gezondheidszorg, onderwijs, wetenschap en filantropie. Zeer ervaren in marketing, communicatie, ‘funding’ en relatiebeheer. Zij weet uit eigen ervaring dat innovatie en verandering naast ‘business as usual’ niet gemakkelijk is. Met goede begeleiding en expertise is er veel meer mogelijk. Slim en prettig samenwerken. Vandaag en morgen.

Claudia over Fprofs: “Het voelt goed. Hier vind ik de inhoudelijke verdieping die ons werk sterker en nog beter maakt. Met collega’s die dezelfde passie hebben. We willen het optimale en het allerbeste bereiken voor de klant. Servicegericht zijn en duurzame relaties opbouwen zit in ons DNA. Ieder op zijn eigen wijze en met persoonlijke ‘touch’. Samen zijn we méér met Fprofs”.

Drs. Claudia M. Vonk-Dorenbos
cvk@fprofs.com
+31 (0)6 13 42 42 86