Wat ik zie bij FProfs is geestverwantschap …

Herman is gefascineerd door macht en politiek. Ook bij bedrijven. Heeft hij altijd gehad. De systemen, hoe het werkt en wie het voor het zeggen heeft, vindt hij oneindig interessant.

Hij werkt in het hart van de klant. Dicht op het werk, dicht op de huid, is op zijn lijf geschreven. Gulheid en elkaar wat gunnen. Dat kenmerkt een goeie verstandhouding.

Intern kan Herman een ‘pain in the ass’ zijn, gooit nieuwe medewerkers in het diepe, maar werpt hun direct een reddingsboei toe. Hij onderhoudt relaties ook zonder dat er direct een opdracht is. Hij is dienstbaar. En altijd beschikbaar. Daar gelooft hij in.

Herman is ambitieus en in de ban van het ondernemerschap. Hij maakte in 2015, samen met Jaap, een vliegende start met FProfs. Nu geniet hij van het groter worden: via een doordacht groeimodel doorwrochte plannen waarmaken en verder invulling geven aan ambities en visie. Samen met het gedreven team ontwikkelt FProfs zich tot een toonaangevend bureau. En vrijdags? Dan geniet Herman van dat ambities waarmaken. Met wijn. Uitstekende wijn. Want net als bij klanten en collega’s gaat Herman ook hierin voor hoge kwaliteit.

Wat FProfs bindt?

Herman: ‘Voor mij is geestverwantschap bij FProfs plezier hebben in het werk. Wat ons bindt is meer dan iets rationeels of intellectueels. Radicale openhartigheid, zeggen wat je ziet, zeggen wat je denkt, zeggen wat je voelt. Anders kun je niet werken bij FProfs. Functionele conflicten hebben is prima, maar nooit relationele. Het schuurt af en toe een beetje bij ons. Daar worden we beter van.’

hrn@fprofs.com
+31 (0) 6 51 48 13 36


terug