Het gaat nooit zonder nieuwsgierigheid.”

Wat Jeroen drijft is zijn ambitie om de wereld om ons heen elke dag een beetje beter en mooier maken. Binnen organisaties begint dat voor Jeroen met begrijpen waar het de klanten en medewerkers echt om gaat. Om vanuit dat perspectief samen te onderzoeken hoe het werk werkt en wat er nodig is om te komen tot een rubuuste, flexibele en innovatieve organisatie. Jeroen begeleidt organisaties en managementteams in continue verbeteren/vernieuwen.

Hij is binnen FProfs de specialist op gebied van integraal en Lean-management. Als afgestudeerd kwaliteits- en veranderkundige en met zijn jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen profit- en non-profit, weet hij wat er nodig is om de PDCA echt werkend te krijgen in alle gelederen van de organisatie. En dat gaat voor Jeroen niet alleen over de processen en de organisatie-inrichting. Hij weet als geen ander hoe essentieel faciliterend leiderschap, multi-disciplinaire samenwerking en een leercultuur bijdragen aan betere prestaties en werkplezier.

Jeroen werkte voor diverse organisaties met stevige strategische transitie- en verandervraagstukken, veelal in het publiek maatschappelijke domein. Hij wordt ingezet als interimmanager, adviseur/facilitator of programma-/projectmanager. Wat dat betreft is hij zowel een specialist als een all-rounder. Jeroen wordt door klanten herkend als een uitstekend communicator en een waarmaker. Hij is resultaatgericht, scherp, open en een creatieve denker en werker. Jeroen tekent en visualiseert en maakt daarmee complexe zaken helder en inzichtelijk. Kortom; voor zijn opdrachtgevers is Jeroen een echte sparringspartner en een ‘safe pair of hands’. En als hij niet aan het werk is, dan zwerft hij het liefst op zijn zeilboot over de wereldzeeën.

j.blok@helder-ontwikkeling.nl
+31 (0) 6 29 48 91 89