Belangrijk is elkaar te begrijpen, naar elkaar te luisteren.

Een sterke ambitie voor duurzaam maatschappelijk resultaat, vooral op het gebied van zorg: dat ís Martin. Hoe complex ook de uitdaging, hoe verschillend ook de belangen: levert zijn opdracht een belangrijke bijdrage aan kwaliteitsverbeteringen voor de maatschappij? Dan laat hij niet los.

Steevast staat Martins boord losjes open onder zijn strakke, modieuze pak. Door zijn warme voorkomen en inlevende manier van praten, voelt een eerste kennismaking met Martin als een inspirerende geruststelling. Martin geeft mensen het gevoel dat ‘het’ gaat lukken, samen. Hij ontwikkelt gemakkelijk en snel netwerken. En bij transities en fusies vergeet hij niet ruimte voor emoties te creëren. Zowel voor de pijnlijke als de positieve, die zorgen voor energie en creativiteit.

Je zou bijna vergeten dat Martin een doorgewinterde allround bestuurder, toezichthouder, organisatieadviseur en verander- en programmamanager is met hoog realisatievermogen. Staan persoonlijke, beroepsinhoudelijke en maatschappelijke belangen haaks op elkaar? Dan bewaakt Martin de juiste balans. Of verbindt deze zelfs tot constructieve samenwerking en collectief leervermogen. Zo vertaalde hij hoofdlijnenakkoorden en landelijke programma’s naar concreet maatschappelijk resultaat, bouwde hij nieuwe organisatiestructuren en ondersteunde hij innovatieve pioniers.

Bestuurders en medewerkers met wie hij in uiteenlopende organisaties samenwerkte, prijzen zijn persoonlijke inzet, betrokkenheid en deskundigheid. Complexe veranderingsvraagstukken, governance, multi-stakeholdermanagement, coalities bouwen, business development en innovatie. Dat ís Martin – als professional en mens.

mgz@fprofs.com
+31 (0) 6 55 12 18 32


terug